top of page

OVER ONS

unnamed (13).jpg

Hans

Wijnands Koornstra combineert de kennis en ervaring van de vakmensen in ons netwerk en een breed portfolio aan kwaliteitsproducten op het gebied van wandafwerking, vloer- en raambekleding. Wij voegen deze beide elementen samen en bieden een heldere, meer dan concurrerend pakket en totaalprijs voor iedere woning en ieder kantoor.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij de partij om uw project te voorzien van stoffering. Naast een uitgebreid assortiment, goede materialen en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben wij de kennis om projecten snel en zonder problemen te voorzien van stoffering. Omdat er vaak weinig tijd is om veel woningen achter elkaar te voorzien van afwerking vraagt dit proces om veel ervaring.

Wij opereren landelijk vanuit onze showroom in Alpen aan den Rijn. Maar natuurlijk kunnen wij u ook op locatie voorzien van advies. Onze adviseurs Hans Koornstra en Donny Wijnands staan voor u klaar.

WIJNANDS KOORNSTRA VOOR

VASTGOEDPROFESSIONALS

Zowel in de koop als huurmarkt zien wij een stijgende vraag van consumenten als het gaat om het compleet afbouwen van woningen. Dit kan als turn-key oplevering binnen de bouwstroom of als extra service en daardoor gemak voor de consument vlak na de oplevering.

WIJNANDS KOORNSTRA VOOR

PARTICULIEREN

Door onze unieke werkwijze kunnen wij u een breed assortiment vloeren, gordijnen en wandafwerking leveren tegen concurrerende prijzen en onder uitstekende voorwaarden.
Voor kopers- en huurdersgroepen hebben wij een interessant traject.

Fenixlofts, Rotterdam.jpg
Lamelparket Boston Neponset.jpg
bottom of page